Hur använder jag Fraîcheur Ice Globes?

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

Hallå där! Att använda Fraîcheur Ice Globes är superenkelt!

Ställ först in iskloten i frysen i bara 30 minuter, eller om du kan, låt dem ligga där över natten. När dina isklot är frysta tar du bort allt smink och rengör ansiktet försiktigt. Applicera sedan lite olja eller serum i ansiktet, eller till och med din favoritansiktsmask.

Nu kommer det roliga - använd iskloten för att massera huden! Börja vid inre ögonbrynet och rulla globerna utåt mot tinningarna och arbeta dig sedan uppåt till mitten av pannan. Använd långsamma, cirkulära rörelser.

När du är klar tvättar du iskloten snabbt och ställer tillbaka dem i frysen till nästa gång. Voila! En fräsch och strålande hy väntar.